יום חמישי, 19 ביולי 2012

הסתכל בקנקן ומה שבתוכו

אני נתקלת לעיתים בעוגות מעוצבות מקסימות ומושקעות עם דופן בגובה 2 ס"מ. לא חבל??!! (גם אם זה רק תחביב וכיף. אפשר גם אחרת) העוגה המעוצבת מאבדת מהמראה האלגנטי שלה ושעות של השקעה מקבלות מראה פשוט יותר. חלק חשוב (אם לא הכי הכי חשוב) בעיצוב עוגה היא הכנת התשתית. העוגה!
עוגה גבוהה וישרה עסיסית וטעימה היא צעד אחד קדימה לקראת עוגה מעוצבת מושלמת!


עוגה זו נאפתה ברינג בקוטר 24 ס"מ בגובה 10 ס"מ ומצופה בגנאש שוקולד מריר

(תפתיעו את האורחים שלכם שבטח חושבים בלב, או מחצינים ומשתפים, שהעוגה מהממת והכל...אבל לא אכילה ואיומה מבפנים! )


הכנתי עבורכם הדרכה. שבעה שלבים פשוטים שיאפשרו לכם לאפות ברינג ולהתחיל מנקודת פתיחה טובה יותר לעיצוב העוגה ועטיפתה בבצק סוכר.

בהצלחה!  *חשוב לציין שיש כמה דרכים לריפוד רינג בנייר אפיה, וזו אחת מהן (:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה