יום שני, 6 ביוני 2016

בשמלה אדומה ונקודות

 יום הולדת לולי לניבי



לא מאמינה איך השנה הזו חלפה ועפה לה. זוכרת את הפעמים שהגעתי לבית החולים עם צירים תכופים עם הרגשה שזה אוטוטו קורה ובסוף חזרתי הביתה. זו לא לידה ראשונה. אני כבר מכירה את הלחצים העוצמות, הכאב. לא מיהרתי ללכת שוב. משכתי את סף הכאב ובכל זאת היה לו את קצב שלו. כבש את ליבי במיוחדות שלו. בעדינות שלו. בריח שלו. אויייי זה עובר כל כך מהר. הנה טסה לה שנה והפשוש שלי. הג'וג'ון שלי (גוזל) חוגג יום הולדת. חגיגה עם המשפחה משני הצדדים.




הילדים החליטו שהם בעלי הדיעה, כי ניבי לא יכול לדבר עדיין, והתלבטו בין עיצוב לולי למיקי מאוס. בשני המקרים הצבעים הבולטים הם צהוב ואדום והתחלתי להיערך בהתאם. אני ידעתי מה הבחירה המועדפת עליי אבל השארתי להם את הבחירה. הם המחליטים ואני המבצעת :)

לקראת החגיגה הרכבתי תפריט לבופה. יצא שגם המנות בצבעוניות של אדום צהוב ומה שביניהם. היה לנו
סלטים: סלט תירס פלפלים ושמיר, סלט עלים רענן, סלט טבולה
תוספות: אנטיפסטי, קלחי תירס, 
מקלוני גבינה של שגב ובייגלה ביתיים
כריכים: לחמניות ביס במילוי סלט ביצים / גבינת שמנת וסלומון מעושן, טורטיות במילוי סלט טונה במיונז
עיקריות: מוקפץ בסגנון סיני ולזניה חלבית

 

שולחן מתוק באוירת הקונספט תפס פינה בחדר. יש לי מנהלת ארועים קטנה שתכננה את השולחן בדיוק כמו שרצתה. ניגשה לויטרינה שאני מאחסנת בה את כל הכלים, הוציאה, מיקמה על שולחן להמחשה ובקשה לדעת מה יהיה בכלל מיכל. כיאה למעצבת רצינית ;) 
זו התוצאה שהתקבלה. שולחן מתוק בגווני אדום צהוב ומיתוג לולי שיצרתי משקף טרנספר. שולחן צנוע שענה על הפנטזיה של האחות הגדולה והתאים בכמויות לקהל הילדים. 

   


לכבוד שולחן החגיגה הכנו, אלה ואני,  "גלידה חמה": עוגת שוקולד אפוייה בתוך גביעי גלידה של גילרו בזילוף קצפת רכה שמבצבץ ממנה אפרוח צהוב - לולי. כל זה מהודר בשמלה אדומה ונקודות.
השמלה שם לכמה מטרות:
תוספת צבע לשולחן המעוצב, נוחה לאחיזה והכי חשוב: משמשת כבסיס יציב לגביעי הגלידה בתבנית האפיה - לא צריך יותר תבניות שקעים או אלתור מעמד מתבנית אלומיניום!

מוכנים לצאת לדרך?!

בשלב הראשון
הכנו את השמלות לגביעים: הצטיידו בעטרות קשיחות לקאפקייק 5*5 וסכין חדה חלקה (לא משוננת).
בעזרת הסכין יוצרים X בתחתית העטרת, בהמשך X נוסף ועוד אחד אחרון. המטרה ליצור חריצים בכדי שגביע הגלידה יידחף דרכם לתוך העטרת ויעמוד בתוכה. תוכלו לראות בתמונות הבאות


ככה הם נראים לאחר החיבור



שלב 2
הכנת הבלילה ואפיה בתנור:
את הגביעים מילאה בהנאה רבה אלה שלי (מה שנותר נאפה כעוגת שוקולד. לצערי לא צילמתי תמונה של הגביעים לבד).


שלב 3
זילוף קצפת כרוזטה מבחוץ פנימה כלפי מעלה, כמו גלידה אמריקאית, בעזרת צנטר M1 .

שלב 4 ואחרון:
הכנת דמויות הקונספט - לולי: הדמויות של לולי הודפסו על שקף טרנמספר של עלמה, נגזרו והופרדו זו מזו. על השקף זילפתי צימקאו לבן עם צנטר כתיבה. לאחר הזילוף הנחתי קיסם שיאפשר נעיצה בקאפקייק והכנסתי למקפיא לכמה דקות. 



באותה שיטה, עם דף הטרנספר, הכנתי דמות שוקולד גדולה יותר של לולי עם כיתוב מתאים. את הדמות נעצתי בעוגת ביסקוויטים עגולה מלאת שוקולד, קליקים, גליליות ומקופלת. עוגה שקלעה בול לכל משתתפי החגיגה. מקטן  גדול. היא באמת היתה בחירה טובה!




אם קראתם את כל הפוסט יש לכם כבר תכנית שלמה לתפריט לחגיגת יום הולדת שנה ואפילו יותר וכל שעליכם לעשות זה להתחיל לעבוד.
אשמח לעזור בכל שאלה.
אמן ויהיו רק שמחות וחגיגות!!
ושתמיד יהיה לנו מתוק
שלכם. רביד


נ.ב
לשימושכם, דף הפייסבוק של Sweet ravid ובאתר.
ניתן להשיג בסטודיו 
בגני תקווה צימקאו, צנטרים, שקיות זילוף, תחתיות לעוגה,קופסאות ועוד ציוד בסיסי. באתר תוכלו להזמין דפי טרנספר לולי או כל הדפס אחר מהמאגר / בהתאמה אישית

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה